één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Van pleisters tot billendoekjes, verzorging heeft iedereen nodig.
ja, dat wil ik!

Persoonlijke verzorging

van pleister tot zonnebrand

verzorgingsproducten voor jouw bedrijf

Van alleen een aantal pleisters en tissues voor op kantoor tot billendoekjes, thermometers en paracetamol voor op het kinderdagverblijf: verzorgingsproducten heeft iedereen nodig.

Werk je met kinderen, in de zorg of in een wellnesscentrum, dan gebruik je bepaalde verzorgingsproducten waarschijnlijk zelfs elke dag. De vochtige doekjes zijn voor baby’s en peuters niet aan te slepen en behouden hun kwaliteit het beste in een handige tissuebox. Wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn niet glamoureus, maar wel ontzettend handig. En een ongeluk zit in een klein hoekje, dus zorg er maar voor dat je altijd een rol hechtpleister in je medicijnbox hebt zitten!

beschermende verzorgingsproducten kopen

Afhankelijk van waar en met wie je werkt, heb je wellicht ook behoefte aan enkele beschermende verzorgingsproducten. Mondmaskers bijvoorbeeld, om het risico op besmetting met infectieziekten te verminderen. En zonnebrandcrème, om tijdens de warmste maanden van het jaar zowel jezelf als de kinderen of cliënten met wie je werkt te beschermen tegen de zon.

luxe verzorgingsproducten zakelijk inkopen

Wel glamoureus zijn de luxere verzorgingsproducten waarmee je jezelf en de bezoekers van bijvoorbeeld jouw schoonheidssalon, sauna of vakantiepark kunt verwennen. Van een rijke shampoo tot een heerlijk geurende douchemousse, een reinigende scrubcrème of een hydraterend masker. Je vindt ze bij HEMA in allerlei geuren en kleuren!

Bij HEMA zijn we immers van alle markten thuis: we hebben zowel het hoogst noodzakelijke als de grootste verwennerij in huis. En alles daartussenin natuurlijk:

 • Babydoekjes, billendoekjes en vochtige doekjes
 • Pleisters, plaster tape en paracetamol
 • Thermometers en vitaminepillen
 • Shampoo, douchegel, douchemousse en douchefoam
 • Nagelknippers, scheermessen en scheerschuim
 • Scrubcrème en maskers
 • Wattenschijfjes en wattenstaafjes
 • Lippenbalsem, dagcrème en nachtcrème
 • Face wash, moisturizer en make-up
 • Zonnebrandcrème en mondmaskers
 • Tissues en tissueboxen

meer dan verzorgingsproducten inkopen

Ook voor andere zakelijke producten ben je bij HEMA aan het juiste adres. Van bureauaccessoires tot keukenapparatuur, papierwaren en opbergartikelen. Alles wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf of vereniging, bestel je eenvoudig via zakelijk HEMA.

Hoe? Door contact op te nemen met de accountmanager uit jouw regio. Hij loodst je dan eenvoudig door het hele proces heen. Dat betekent dat jullie allereerst samen het zakelijke assortiment van HEMA doorlopen en een bestellijst opstellen. Met die bestellijst bestel je een volgende keer nog eenvoudiger en sneller bij zakelijk HEMA!

Producten voor persoonlijke verzorging via HEMA

Je bestelling wordt vervolgens voordelig bij jouw bedrijf of vereniging bezorgd. Haal je liever zelf je bestelling op in het dichtstbijzijnde HEMA-filiaal, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bovendien ontvang je van ons bij elke bestelling die je plaatst spaartegoed. Dit bouw je een jaar lang op en mag je daarna uitgeven bij HEMA.

Via zakelijk HEMA heb je dus niet alleen keuze uit het ruime zakelijke assortiment van HEMA, maar profiteer je ook nog eens van extra veel voordelen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen via je persoonlijke bestellijst, je hebt altijd een vast aanspreekpunt voor al je vragen, je profiteert van de vertrouwde HEMA-kwaliteit voor een scherpe prijs en je spaart ook nog eens voor aantrekkelijke kortingen! Echt HEMA.

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

doekjes, billen doekjes, vochtige doekjes, shampoo, scheerschuim, masker, make-up, pleisters, vitamine pil, paracetamol, thermo meter, plaster tape, scheermes, nagel knipper, babydoekjes, tissue, tissue box, gel, foam, douch foam, watten schijfjes, watten staaf, cutton buds, lip balm, lippen balsem, dag creme, nacht creme, bruisbal, scrub, mousse, moisture, face wash, zonne brand, mond masker.

De voordelen van zakelijk HEMA