één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Als je alles organiseert en archiveert raak je niks meer kwijt
ja, dat wil ik!

Organiseren en archiveren

van nietmachine tot ringbandmap

alles in mappen

Niets zo vervelend als je kostbare werktijd verspillen aan het zoeken naar papieren waarvan je weet dat je ze onlangs nog ergens hebt gezien. Maar waar? Als je alles nu eens organiseert en archiveert, zijn zulk soort zoektochten verleden tijd. Met mappen in allerlei vormen, maten en kleuren raak je nooit meer iets kwijt. Mits je de juiste papieren in de juiste map stopt natuurlijk!

Wij zorgen ervoor dat jij over alle materialen beschikt die je daarbij helpen. Ordners, documentenmappen en insteekhoezen om al je papieren in op te bergen. Ordnerruggen, tabbladen en pennen om structuur aan te brengen. Notitieboeken waarin je eindeloos kunt brainstormen en ringbandpapier dat je met een snelhechter eenvoudig bundelt.

plannen en structureren

Op de weekplanner die op je bureau pronkt zie je in één oogopslag wat je deze week moet doen en met een marker streep je al die taken één voor één af.

Gebruik een collegeblok om projecten uit te werken en noteer wat je waarvoor nodig hebt en waar je dat kunt vinden in een schrijfblok. Zo haal je direct de juiste papieren uit je elastomap en berg je ze na afronding van je opdracht weer op in de juiste dossiermap. Mappen, mappen en nog eens mappen: het klinkt misschien oubollig, maar het is en blijft ontzettend handig.

vrolijke mappen

Saai? Dat is het zeker niet! Niet als je je mappen bestelt bij HEMA. Daar vind je immers niet alleen zwarte of grijze mappen, maar ook mappen in felle kleurtjes en mappen met vrolijke patroontjes. Mappen om blij van te worden!

Zo kun je bijvoorbeeld ringbandmappen bestellen in je bedrijfskleuren. Of in kleuren die passen bij je interieur. Iedere collega z’n eigen kleur? Ook dat is een optie! Met mappen in verschillende kleuren breng je eenvoudig sfeer, maar ook structuur aan in je kast.

mappen bestellen

Je merkt het: bij HEMA bruisen we van de ideeën. En die delen we graag met jou! Onze accountmanagers staan voor je klaar om een gepersonaliseerd pakket aan mappen en andere kantoorartikelen voor je samen te stellen. Bel of mail simpelweg met de accountmanager uit jouw regio om van start te gaan!

Je doorloopt dan samen met hem ons assortiment en stelt een bestellijst op, waarmee je de volgende keer nog gemakkelijker kunt bestellen. Op je bestellijst staan bijvoorbeeld:

  • Collegeblokken, notitieboeken, schrijfblokken en ringbandpapier
  • Ringbandmappen, ordners en snelhechters
  • Elastomappen, insteekhoezen, dossiermappen en documentmappen
  • Balpennen, markers en correctiepennen
  • Plakband, stickers en magneten
  • Kaften, tabbladen, ordnerruggen en bookmarkers
  • Nietmachines, stempelsets en gummen

Je complete bestelling laat je voordelig bij jou thuis of op kantoor bezorgen of haal je zelf op bij een van onze HEMA-filialen. Bij elke bestelling die je plaatst ontvang je van ons ook nog eens spaartegoed, dat je één keer per jaar weer kunt besteden bij HEMA. Lekker voordelig dus!

meer kantoorartikelen van HEMA

Natuurlijk profiteer je niet alleen van al die extra voordelen wanneer je mappen, collegeblokken en balpennen bestelt. Via zakelijk HEMA heb je namelijk keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA. Dat betekent dat je ook je etiketten, opladers en zelfs koffie lekker eenvoudig kunt laten bezorgen bij jouw bedrijf of vereniging! Kortom: alles wat jij en je collega’s nodig hebben om efficiënt te kunnen werken, vind je bij HEMA.

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

schrijfblok A6, weekplanner, collegeblok A5, collegeblok A4, nietmachine, notitieboek, collegeblok A6, ringbandmap 2 ringen, elastomap A4, ordner, documentenmap, elastomap A4, insteekhhoezen 100 stuks, insteekhhoezen 25 stuks, ordner ruggen 10 stuks, ringband papier 23 ringen, snel hechters, dossiermappen A4, stempelset, gummen, tabladden, hechter, pen, balpen, marker, kaften, correctiepen, balpen, vulpen, magneten, plakband, stickers, bookmarkers, ringbandmap 23 ringen.

De voordelen van zakelijk HEMA