één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Voordelig, leuk en handig textiel vind je bij HEMA
ja, dat wil ik!

Al het textiel

van handdoek tot pannenlap

werken met textiel

Gastendoeken op het toilet, theedoeken in de keuken en een tafelkleed om je bureau om te toveren tot een gezellige eettafel: textiel is overal, ook op je werkplek. Is douchen een optie bij jou op kantoor? Dan zijn uiteraard ook handdoeken en washandjes onmisbaar.

Wie in de zorg werkt, heeft nog veel meer textiel nodig. Beddengoed, kussenslopen en onderlakens bijvoorbeeld. En in de kinderopvang zijn vooral de hydrofiele luiers niet aan te slepen! Evenals de spuugdoekjes, aankleedkussenhoezen en matrasbeschermers.

bedtextiel en badtextiel

Voor al het bedtextiel, badtextiel en babytextiel dat jouw bedrijf of vereniging nodig heeft kun je terecht bij HEMA. Via zakelijk HEMA bestel je eenvoudig fijne moltons, leuke dekbedovertrekken en heerlijk warme slaapzakken. Handdoeken van 60×110 nodig? Of liever een paar van 50×100 of 70×140? Bij HEMA vind je ze allemaal. In grijs of wit, maar ook in legergroen of okergeel. Het is maar net waar jij blij van wordt!

textiel voor baby’s

Ook voor de allerkleinsten kun je bij HEMA terecht. Hydrofiele doeken zijn er in tal van leuke printjes, maar natuurlijk ook in een effen witte kleur. Wieglakens, ledikantlakens en dekentjes zijn onmisbaar voor al die dutjes van baby’s en jonge kinderen en een aantal rompers op voorraad houden is altijd een goed idee!

keukentextiel

Voordelig, leuk en handig keukentextiel vind je eveneens bij HEMA. Van pannenlappen en ovenwanten tot keukendoeken in allerlei soorten en maten. Zo laat je je theedoeken eenvoudig matchen met het interieur in je bedrijfskleuren en trek je die stijl zelfs door tot aan de gastendoekjes op het toilet. Niets dat aan jouw aandacht ontglipt!

textiel bestellen bij HEMA

Mede dankzij de accountmanagers van HEMA, die graag met je meedenken. Wanneer je de accountmanager van jouw regio belt of mailt, maken jullie een afspraak om samen ons assortiment te doorlopen. Dat kan fysiek in de winkel, maar ook telefonisch. De accountmanager beantwoordt al jouw vragen en bekijkt samen met jou wat jouw bedrijf of vereniging nodig heeft. Denk wat textiel betreft bijvoorbeeld aan:

  • Theedoeken, keukendoeken en tafelkleden
  • Pannenlappen en ovenwanten
  • Handdoeken, baddoeken en gastendoeken
  • Dekbedovertreksets, kussenslopen en dekens
  • Moltons, onderlakens en matrasbeschermers
  • Hydrofiele doeken, spuugdoekjes en monddoekjes
  • Washandjes en badcapes
  • Lakentjes voor in de wieg of het ledikant
  • Rompers en slaapzakken

Op basis van jouw keuze ontvang je van de accountmanager een compleet voorstel op maat. Je bestelling kun je vervolgens afhalen in een van onze HEMA-filialen, maar kan natuurlijk ook bij jou thuis of op kantoor worden bezorgd!

Zakelijk textiel inkopen bij HEMA

Je accountmanager maakt op basis van jouw eerste bestelling direct een bestellijst aan, zodat jij de volgende keer nog sneller en gemakkelijker kunt bestellen. Bestellen wordt bovendien extra leuk dankzij het shoptegoed dat je bij elke bestelling opbouwt. Dat mag je één keer per jaar weer uitgeven bij HEMA. Extra service, extra gemak én extra voordeel dus!

Niet alleen op textiel, maar op het complete zakelijke assortiment van HEMA. Van bureauaccessoires tot opbergartikelen en zelfs alles om te smullen op kantoor. Echt HEMA!

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

theedoek, doek, keukendoek, ovenwant, pannenlap, tafelkleed, handdoek, handdoek 60×110, handdoek 50×100 handdoek 70×140, gastendoek, washand, handdoek grijs, baddoek, hydrofiel luier, grijs, wit, donker grijs, blauw, hotelkwaliteit, zware kwaliteit, groen, donker groen, leger groen, oker geel, beddengoed, kussensloop, overtrek, molton, onderlaken, romper, luier, spuugdoek, matras beschermer, monddoekjes, aankleed kussen, kussen hoes, slaapzak, kussen, deken, hydrofiel doek, badcape, laken wieg, laken ledikant.

De voordelen van zakelijk HEMA