één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Je bureau voorzien van HEMA kantoorartikelen?
ja, dat wil ik!

Alles voor op je bureau

van planners tot plakband

leuke bureau accessoires kopen

Of je nu op zoek bent naar de fijnste pennen, een handige bureauagenda of bergen kopieerpapier – bij HEMA vind je alles voor op je bureau. Zo kun jij ongestoord werken in een opgeruimde omgeving. Met voldoende potloden, schriften en etiketten om al je ideeën een plekje te geven. Fleur de boel op met een fotolijstje, verjaardagskalender of grappige muismat en je gaat elke dag met nog meer plezier aan het werk!

de meest handige bureauaccessoires inkopen

Bij HEMA weten we precies welke bureauaccessoires jouw werk gemakkelijker en leuker maken. We denken dan ook graag met je mee over de meest handige bureauaccessoires voor jouw bedrijf of vereniging. Klappers, etiketten en markers om de boel geordend te houden? Of whiteboards, notitieboeken en fijnschrijvers om eindeloos te kunnen brainstormen? We zetten het direct op jouw bestellijst.

zakelijk kantoorartikelen bestellen

Zo eenvoudig is het immers om bureauaccessoires te bestellen via zakelijk HEMA. Je neemt contact op met de accountmanager uit jouw regio, stelt samen een gepersonaliseerd pakket samen en laat je bureauaccessoires voordelig bij jou op kantoor bezorgen. De accountmanager slaat je bestellijst meteen op, zodat je voortaan nog eenvoudiger kunt bestellen. En ondertussen bouw je ook nog eens shoptegoed op. Dat is de vertrouwde HEMA-kwaliteit, met extra service én extra voordeel. Echt HEMA!

meer bureau accessoires van HEMA

Van batterijen en enveloppen tot labelmakers en rekenmachines – echt alles voor op en rondom je bureau vind je bij HEMA. Met een jaaragenda, schoolagenda of weekplanner zie je geen enkele afspraak meer over het hoofd. En hang je een verjaardagskalender in de kantine, dan weet je precies wanneer je je collega’s erop moet wijzen dat het tijd is om te trakteren!

Je merkt het: wij denken graag met je mee. Over praktische, efficiënte én leuke zaken. We gaan na wat je nodig hebt, wat je werk gemakkelijker zou maken én waar je blij van wordt. Voor de een is dat een effen zwarte bureauagenda, voor de ander een vrolijk gekleurd exemplaar. En waar het project van vorige week vroeg om potloden en schriften, schreeuwt de opdracht van morgen om kopieerpapier en snelhechters. Geen enkel punt! Wij hebben het allemaal in huis:

  • Pennen, stiften en potloden
  • Agenda’s, kalenders en planners
  • Schriften, collegeblokken en notitieboeken
  • Batterijen en batterijopladers
  • Nietjes en nietmachines
  • Plakband en plakbandhouders
  • Etiketten, enveloppen en kopieerpapier
  • Klappers, insteekhoezen en snelhechters

… en nog veel meer. Of je nu al precies weet welke bureauaccessoires je nodig hebt of geen idee hebt waar je moet beginnen, wij zijn er voor je. Ook dat is HEMA!

alle kantoorartikelen van HEMA

Uiteraard geldt dat voor meer dan alleen bureauaccessoires. Via zakelijk HEMA heb je keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA. Begin je werkdag met een lekkere kop koffie of geniet van een overheerlijke stroopwafel bij de thee. Steek je telefoon in de oplader en neem een powerbank mee op pad zodat je altijd en overal bereikbaar bent. Even het archief induiken? Dat is zo gepiept als je de opbergboxen en mappen van HEMA gebruikt!

Kortom: alles wat jij nodig hebt om comfortabel te werken, vind je bij HEMA.

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

pen, markers permanent, marker, schrift kaften, etiketten, kopieer papier, jaar agenda, school agenda, agenda, bureau agenda, batterijen, enveloppen, college blok, Kalender, muismat, potloden, puntenslijpers, stiften, verjaardagenkalender, labelmaker, week planner, batterij oplader, printer etiketten, Kinderlijm, burolijm, lijm, rekenmachine, whiteboard, kleurpotloden, notitieboek, insteekhoezen, plakbandapparaat, klappers, plakband, magneten, fijnschrijvers, lamineerhoezen, etui, pennenbakje, fotoalbum, fotolijstje, passer, nietmachine, snelhecters, nietjes

De voordelen van zakelijk HEMA