één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Bij zakelijk HEMA vind je alle soorten papierwaren
ja, dat wil ik!

Papier en zo

van collegeblok tot correctiepen

papier nodig

Papier, notitieboeken en pennen – zelfs nu we steeds meer digitaal doen kunnen we niet zonder papierwaren en schrijfgerei. Even snel een aantekening maken, iets schetsen of een to-do-lijst opstellen werkt vaak toch het beste op papier. Voor de een in een collegeblok waar de blaadjes eenvoudig uitgescheurd kunnen worden, voor de ander in een schrift om te bewaren.

En dan is er natuurlijk ook nog kopieerpapier, dat zowel beschreven als bedrukt kan worden. Onmisbaar voor jouw bedrijf of vereniging! Daarom vind je bij zakelijk HEMA alle papierwaren die jij en je collega’s nodig hebben om ideeën, plannen of afspraken op uit te werken.

papierwaren en schrijfgerei

Plus het benodigde schrijfgerei uiteraard. Markers, vulpennen, balpennen, correctiepennen, potloden, gummen, enzovoorts. De belangrijkste punten in een geprint document laat je duidelijk naar voren komen door ze een kleurtje te geven met permanent markers of te onderstrepen met een fijnschrijver en liniaal. En ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, dan is het altijd handig om een potlood en een gum achter de hand te hebben!

tekenpapier voor kinderen

Maar uiteraard kun je al die papierwaren ook gebruiken voor andere doeleinden. Werk je in de kinderopvang of het onderwijs? Dan is het papier vast niet aan te slepen! Bij zakelijk HEMA vind je dan ook papierwaren in alle soorten, maten én kleuren. Met gekleurd kopieerpapier of vouwblaadjes maak je immers de leukste creaties. Gegarandeerd uren speelplezier!

schrijfpapier voor op kantoor

Op kantoor zul je waarschijnlijk vooral wit papier gebruiken. Wist je echter dat je bij zakelijk HEMA naast A4-papier ook A3-papier, A5-papier en A6-papier kunt bestellen? Net zoals enveloppen in diverse maten, zodat er altijd wel eentje tussen zit waar alles in past.

Voor ideeën die te groot zijn op papier, uitgebreide brainstormsessies of presentaties gebruik je natuurlijk een whiteboard. Ook dat bestel je eenvoudig via zakelijk HEMA!

papierwaren bestellen bij zakelijk HEMA

Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende papierwaren en schrijfgerei achter de hand hebt. Een bestelling plaatsen is immers zo gepiept! Je neemt simpelweg contact op met de accountmanager van jouw regio en geeft door wat je nodig hebt. Samen doorlopen jullie – in ieder geval de eerste keer – het zakelijke assortiment van HEMA en stellen jullie een bestellijst op. Bestel bijvoorbeeld:

  • Vulpennen, balpennen, correctiepennen en permanent markers
  • Losse schriften of een schriftenset
  • Kopieerpapier, enveloppen en kaften
  • Notitieboeken, collegeblokken en adresboekjes
  • Whiteboards, gummen en linialen
  • Bookmarkers en flashcards
  • Van A3-papier tot A6-papier

zo werkt zakelijk HEMA

Alles wat je bestelt laat je voordelig bezorgen bij jou op kantoor of haal je zelf op bij het dichtstbijzijnde HEMA-filiaal. Je accountmanager slaat je bestellijst voor je op, zodat je je favoriete papierwaren de volgende keer nog gemakkelijker kunt bestellen.

Ondertussen bouw je bij elke bestelling ook nog eens shoptegoed op, dat je één keer per jaar kunt besteden bij HEMA. Kortom: extra service én extra voordeel, met de vertrouwde HEMA-kwaliteit. Dat is echt HEMA!

meer kantoorartikelen van HEMA

Heb je naast papierwaren nog meer kantoorartikelen nodig? Alles voor op je bureau, in en rond de keuken of in het archief bestel je eenvoudig via je accountmanager. Van koffiebonen tot handdoeken, klappers en pleisters – op HEMA kun je rekenen!

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

pen, markers permanent, marker, schrift, kaften, kopieerpapier, A3-papier, A4-papier, A5-papier, A6-papier, college blok, enveloppen, Flashcards, notitieboek, adresboekje, whiteboard, vulpen, balpen, correctiepen, gum, liniaal, schriftenset, bookmarker.

De voordelen van zakelijk HEMA