één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Je kantoor voorzien van koffie, thee én koekjes?
ja, dat wil ik!

Smullen op kantoor

van koffie tot koekblik

koffie zakelijk inkopen

Een kantoor zonder koffie, dat kan natuurlijk niet! Koffie om je dag mee op te starten, koffie als excuus om bij te kletsen met collega’s, koffie om aan te bieden aan bezoekers – koffie heb je elke werkdag nodig. En voor wie niet van koffie houdt, is er natuurlijk thee!

Koekje erbij? Lekker! Via zakelijk HEMA bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt voor jouw ideale koffiemomentje op kantoor. Koffie, thee én koekjes.

verschillende soorten koffie en thee bestellen

Smaken verschillen, daarom hebben we bij HEMA verschillende soorten koffie in huis. Koffiebonen voor in de espressomachine, koffiepads voor wie dat lekker gemakkelijk vindt en natuurlijk ook cups of capsules voor in de allerkleinste apparaten. Staat er bij jou op kantoor nog zo’n lekker ouderwets apparaat voor filterkoffie? Ook daar hebben wij alles voor in huis.

Elke koffievariant is verkrijgbaar in verschillende smaken en sterktes: van een krachtige espresso tot een milde cappuccino. Of een heerlijke cafeïnevrije koffie, waar je ook aan het eind van een lange werkdag probleemloos van kunt genieten!

thee en lekkernij kopen

Voor thee geldt natuurlijk precies hetzelfde. Vul de theedoos op kantoor met theesoorten zoals rooibosthee, groene thee en muntthee om je collega’s en klanten voldoende keuze te bieden.

Dat kun je ook doen in de koektrommel. Chocolade, stroopwafels of andere soorten koekjes – er zit voor iedereen wel iets bij. Zo blijft het elke keer weer een verrassing wat je tegenkomt wanneer je dat leuke koekblik van HEMA uit de kast trekt!

koffie bestellen

Al die koffie, thee én koekjes voor op kantoor bestel je eenvoudig via zakelijk HEMA. Neem daarvoor allereerst contact op met de accountmanager uit jouw regio. De rest volgt eigenlijk vanzelf! Samen met je accountmanager doorloop je het zakelijke assortiment van HEMA. Dat kan zowel fysiek in de winkel als telefonisch. Je kiest de koffie, thee en koekjes die passen bij jouw bedrijf of vereniging en ontvangt van je accountmanager een voordelig voorstel op maat. Bestel bijvoorbeeld:

  • Koffiebonen, koffiepads of gemalen koffie
  • Koffiecups of -capsules
  • Rooibosthee of andere theesoorten
  • Chocolade, stroopwafels en andere koekjes

Je complete bestelling wordt bij jou thuis of op kantoor afgeleverd. Al ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze op te komen halen in een van onze HEMA-filialen. Alles wat je hebt besteld wordt door de accountmanager op je bestellijst gezet, zodat je een volgende keer nog gemakkelijker kunt bestellen.

extra voordeel via zakelijk HEMA

Dat is nog niet alles, want bij elke bestelling die je plaatst bouw je ook nog eens shoptegoed op. Dit spaar je een jaar lang op en kun je vervolgens weer uitgeven bij HEMA. Je ontvangt via zakelijk HEMA dus niet alleen extra service, maar ook nog eens extra voordeel!

koffie en andere kantoorartikelen

Naast koffie, bestel je natuurlijk nog veel meer kantoorartikelen via zakelijk HEMA. Je hebt keuze uit ons complete zakelijke assortiment! Van klappers tot beddengoed en van USB-sticks tot waterkokers. Alles wat jij en je collega’s nodig hebben om effectief en met veel plezier te werken. En onze accountmanagers zijn er voor je om je de weg te wijzen, zodat bestellen in een mum van tijd is gelukt. Echt HEMA!

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

koffie, bonen, pads, koekjes, koffie bonen, espresso, filter, gemalen, cups, capsules, thee, rooibos, melk, koffie pads, stroopwafel, koekblik, chocolade.

De voordelen van zakelijk HEMA