één aanspreekpunt voor al jouw vragen

een speciaal aanbod op maat

gemakkelijk en snel online bestellen

Opgeladen telefoons en alles netjes opgeborgen
ja, dat wil ik!

Opslag, stroom en kabelwerk

van klapkrat tot powerbank

opladen en opbergen

Opgeladen telefoons en opgeborgen troep: zowel thuis als op kantoor kunnen we niet zonder opladers en opbergartikelen. Verlengsnoeren, stekkerdozen en powerbanks om altijd en overal van stroom te zijn voorzien. Opbergboxen, klapkratten en mappen om onze werk- en leefruimtes netjes te houden. Hoe minder er in het zicht ligt, hoe minder snel je afgeleid raakt. En dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken!

handige opbergartikelen

Belangrijke papieren opgeborgen in hun eigen map, verschillende mappen in een kartonnen doos en die weer in de kast. Alles netjes opgeruimd en eenvoudig terug te vinden! Met de boxen, kratten en dozen van HEMA creëer je in een handomdraai je eigen opbergsysteem. Lekker voordelig, kleurrijk en praktisch!

Zet bijvoorbeeld diverse opbergboxen in je archiefkast om de administratie van de afgelopen jaren in op te bergen – je moet het immers wel bewaren, maar zult het niet zo snel meer nodig hebben. Met een kartonnen doos in je kantoorkast voor de administratie van dit jaar en een map op je bureau voor alles van de afgelopen maand, heb je de juiste papieren zo te pakken.

leuke opbergartikelen

Vuile was, speelgoed voor de kinderen of verzorgingsartikelen verzamel je eenvoudig in een vrolijke canvas mand. En met onze klapkratten met letterbord weet je alles wat je opbergt in één oogopslag terug te vinden!

Met zulke leuke en handige opbergartikelen wordt opbergen een eitje. Maar goed ook, want zo blijft er meer tijd over voor je werk en andere leuke dingen!

opladers en stekkers

Natuurlijk heb je daarvoor wel stroom nodig. Om je telefoon, tablet of laptop op te laden en je computer te laten draaien. Met een verlengsnoer zorg je ervoor dat je je kabels altijd ergens in kunt prikken; in een stekkerdoos bijvoorbeeld, waarmee je de stroomcapaciteit van je kantoor nog verder uitbreidt!

Onderweg naar een klant? Studiedag of netwerkevenement? Dan wil je wellicht ook in de trein even kunnen werken. Stop een powerbank in je tas en je bent ready to go! Zo blijf je altijd en overal bereikbaar. Voor telefoontjes, e-mails en natuurlijk sociale media.

opbergartikelen bestellen

Zelfs opbergartikelen bestellen doe je zo waar en wanneer je maar wilt! Heel eenvoudig, via zakelijk HEMA. Je belt of mailt met de accountmanager van jouw regio en doorloopt samen het proces.

Telefonisch of in de winkel bekijken jullie het complete zakelijke assortiment van HEMA. Jij selecteert daaruit alle opbergartikelen en andere producten die je nodig hebt voor jouw bedrijf of vereniging, zoals:

  • Opbergboxen inclusief deksels
  • Kartonnen dozen en klapkratten
  • Boxen, mappen en canvas manden
  • USB-sticks, -laders of -hubs
  • Telefoonopladers en powerbanks
  • Verlengsnoeren en stekkerdozen

… en uiteraard nog veel meer. Van je accountmanager ontvang je vervolgens een voorstel op maat. Hij zorgt ervoor dat jouw volledige bestelling voor je klaar wordt gezet in het dichtstbijzijnde HEMA-filiaal of voordelig bij jou op kantoor wordt bezorgd.

voordelen van zakelijk HEMA

Bovendien slaat de accountmanager je bestellijst op, zodat jij een volgende keer extra snel en eenvoudig je bestelling kunt plaatsen. En hoe meer je bestelt, hoe meer shoptegoed je opbouwt. Dat mag je één keer per jaar weer besteden bij HEMA. Nog meer voordeel dus! Echt HEMA.

voor wie is zakelijk HEMA?

Zakelijk HEMA is er speciaal voor bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het bestellen van vertrouwde kwaliteitsproducten. Wil je profiteren van een ruime keuze uit het complete zakelijke assortiment van HEMA, gemakkelijk en overzichtelijk bestellen én een vast aanspreekpunt? Dan is zakelijk HEMA echt iets voor jou.

Producten

Wij hebben het allemaal in huis:

oplader, usb, telefoon, box, kartonnen doos, box madrid, opberg box incl deksel, canvas mand, krat, klap krat, verlengsnoer, verlang, stekker, stekkerdoos, telefon lader, usb stick, map, map a4, powerbank.

De voordelen van zakelijk HEMA